Individueel

Overzicht

Individuele lichaamsgerichte therapie

Lichaamsgerichte therapie gaat er vanuit dat het lichaam een belangrijke rol speelt bij psychische problemen. Je lichaam draagt immers al je ervaringen met zich mee. Daarom kan je lichaam je meer inzichten over jezelf geven. Hoe meer je ingehouden spanningen en emoties los kan laten, hoe lekkerder je in je vel komt te zitten en steeds meer jezelf kunt zijn. Lichaamsgerichte psychotherapie is een openende therapie. Wat je in de therapie leert kun je stap voor stap in je dagelijks leven toepassen.

Meer informatie

Roepen van de ziel

Bij systemisch werk via het lichaam wordt het lichaam aangeraakt en stemmen we ons af op de laag van de ziel, jouw essentie. De ziel en het lichaam zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.
Situaties die je hebt meegemaakt en je niet goed hebt kunnen verwerken (trauma’s), hebben effect op het lichaam en worden opgeslagen in het celgeheugen. Deze herinneringen hebben ook effect op de zielslaag. De ziel heeft zich dan op bepaalde plekken in het lichaam of in het gehele lichaam teruggetrokken.

Meer informatie

Supervisie

Bij lichaamsgerichte supervisie wordt jouw casus of persoonlijke beroeps gerelateerde vraag op een lichaamsgerichte manier benaderd. Ik kijk graag met je mee wat je lichaam hierover ‘vertelt’. Zodat we vanuit hier je projecties, tegenoverdracht, weerstand of blokkades kunnen onderzoeken. Mijn kwaliteit is je hier doorheen te begeleiden zodat je in je kracht komt te staan.

Meer informatie