Supervisie

Lichaamsgericht supervisor

De opleiding tot lichaamsgericht supervisor werd gegeven door Bodymindopleidingen, het Aumm instituut en het NIB (Nederlands instituut voor biodynamische psychologie). Deze opleiding is erkend door onze beroepsvereniging Sblp.

Wat is lichaamsgerichte supervisie?

In het werken met mensen kom je ook altijd jezelf tegen. Graag kijk ik met je mee welk aandeel jij hebt in bv. de therapiesessie. Dat is enorme kans om te blijven groeien als therapeut én als mens. Naast dat we erover praten, kijk ik ook op een lichaamsgerichte manier. We stellen de situatie op of werken met wat er in jou gebeurt. Ik kijk graag met je mee wat je lichaam hierover ‘vertelt’. Zodat we vanuit hier je projecties, tegenoverdracht, weerstand of blokkades kunnen onderzoeken. Maar ook praktische vragen, theoretische achtergrond of tips kunnen aan bod komen. Mijn kwaliteit is je zo te begeleiden zodat je weer in een lekker stroom zit met je cliënt. 

Voor wie is dit geschikt?

Deze supervisie is geschikt voor mensen die met mensen werken. Dus lichaamsgerichte therapeuten, coaches, psychologen, masseurs, trainers en eenieder die bereid is om zichzelf in zijn vak te professionaliseren. Want dat is wat supervisie brengt. Professionalisering. Bij sommige beroepsverenigingen is het zelfs verplicht om de eerste 3 jaar 6 x per jaar supervisie te volgen. 

Werkwijze en praktische zaken.

Je kan individuele supervisie volgen of werken in een vaste groep (3 personen). Een sessie duurt 1 uur en groepssupervisie duurt 3 uur. Supervisie vindt plaats in mijn praktijk in het centrum van Rotterdam. De frequentie van de sessies bepalen we samen. Als je geïnteresseerd bent in groepssupervisie, laat het dan weten. Er is zich een groepje aan het vormen. 

Adres:
Zomerhofstraat 71
3032 CK Rotterdam

Bij de praktijk is voldoende (betaald) parkeergelegenheid voor de deur. Het is op 10 minuten loopafstand van Rotterdam CS. 
Kosten: € 90,- per sessie (wordt achteraf gefactureerd)

Interesse? 

Heb je interesse in lichaamsgerichte supervisie? Neem dan contact op via de mail of bel me. info@praktijk-stroom.nl of 06-24933618

Ik ontmoet je graag!