Supervisor in opleiding

Lichaamsgericht supervisor

Sinds begin 2020 volg ik de opleiding: Lichaamsgericht supervisor. Deze opleiding wordt gegeven door Bodymindopleidingen, het Aumm instituut en het NIB (Nederlands instituut voor biodynamische psychologie). De opleiding is erkend door onze beroepsvereniging Sblp.

Wat is lichaamsgerichte supervisie?

Bij lichaamsgerichte supervisie wordt jouw casus of persoonlijke beroeps gerelateerde vraag op een lichaamsgerichte manier benaderd. Ik kijk graag met je mee wat je lichaam hierover ‘vertelt’. Zodat we vanuit hier je projecties, tegenoverdracht, weerstand of blokkades kunnen onderzoeken. Mijn kwaliteit is je hier doorheen te begeleiden zodat je in je kracht komt te staan. 

Voor wie is dit geschikt?

Deze supervisie is geschikt voor mensen die met mensen werken. Dus lichaamsgerichte therapeuten, coaches, psychologen, masseurs, trainers en eenieder die bereid is om zichzelf in zijn vak te professionaliseren. 

Werkwijze en praktische zaken.

Op dit moment geef ik individuele sessies. Een sessie duurt 1 uur en houd ik in mijn praktijk in het centrum van Rotterdam. De frequentie van de sessies bepalen we samen. 

Adres:
Zomerhofstraat 71
3032 CK Rotterdam

Bij de praktijk is voldoende (betaald) parkeergelegenheid voor de deur. Het is op 10 minuten loopafstand van Rotterdam CS. 
Kosten: € 60,- per sessie (wordt achteraf gefactureerd)

Als ik ben afgestudeerd gaat de prijs omhoog naar € 90,- per sessie. 

Interesse? 

Heb je interesse in lichaamsgerichte supervisie? Dan heb ik graag een telefonisch gesprek met je om kennis te maken. Ik ben bereikbaar op 06-24 933 618 

Ik ontmoet je graag!