Cursussen

Kom je onderdompelen in het veld van de alchemie

In een groep word je gedragen door het groepsveld en kom je met ander dieptes in aanraking. Daarom is het zo fijn om samen te beoefenen. De lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Iedereen kan op zijn eigen niveau mee doen. Ieder met zijn eigen diepte. Het mooie is dat er oneindig veel dieptes te ontdekken zijn. Voor actuele data kijk je in de agenda.

Overzicht

Meridiaan Chi Kung

Meridiaan Chi Kung is een vorm van Chi Kung om je meridianen te openen en je levensenergie te laten doorstromen. Het is gebaseerd op de 5 elementen zoals in de traditionele Chinese geneeskunde. Het draagt dus al een lange geschiedenis en een diepe wijsheid in zich. Het werkt op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Op al die lagen maakt het blokkades los. Hierdoor word je vitaler, veerkrachtiger en komt er een diepere verbinding met jezelf.

Meer informatie

Meridiaan Chi Kung via zoom

Binnenkort ga ik Meridiaan Chi Kung via Zoom starten. Heerlijk om samen zo de dag te starten!

Meer informatie

Levenskrachtritueel

Het levenskrachtritueel is een set van rustige bewegingen. Het is een meditatie in beweging die gebruik maakt van symbolen. Symbolen die je wellicht herkent uit de wiskunde, de geschiedenis en de heilige geometrie. Door regelmatig het levenskrachtritueel te beoefenen kan je de goedheid van het leven weer ten volle gaan ervaren.

 

Meer informatie