Cursussen

In groepsverband jezelf beter leren kennen

Leven in je lijf brengt je meer in contact met jezelf. En door contact met een ander kom je ook jezelf tegen. Dat kan confronterend zijn maar ook fijn en verbindend. De Leven in je lijf cursussen zijn geschikt voor mensen die in groepsverband zichzelf beter willen leren kennen. Op een andere manier mensen ontmoeten, elkaar werkelijk zien, samen verbinden. Door het volgen van deze activiteiten word je meer open, ontspannen en vrijer. Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk naar de cursussen of de dagworkshops. Voor actuele data kijk je in de agenda.

Overzicht

Leven in je lijf

Er kan een moment in je leven komen dat je vastloopt, niet meer “lekker in je vel zit”, je te vaak over je grens gaat en het gevoel hebt dat je geleefd wordt. Daarnaast kan het zijn dat je op zoek bent naar meer vervulling en levensvreugde. Ook kun je vraagstukken hebben rondom het contact met anderen: je hebt een verlangen naar meer verdieping in vriendschappen en relaties. Met de cursus “Leven in je Lijf” kun je jezelf letterlijk en figuurlijk weer in beweging brengen en nieuwe stappen zetten.

Meer informatie

Bio-energetica via zoom

Op dit moment geef ik geen bio-energetica via zoom. Wellicht in het najaar weer. Blijf op de hoogte via mijn nieuwsbrief. Dat kan door een mail te sturen naar info@praktijk-stroom.nl

Meer informatie

Dagworkshops

Lijkt de cursus Leven in je lijf je wat maar past het op dit moment niet in je agenda? Ben je nieuwsgierig maar wil je eerst in een eenmalige workshop kennismaken met lichaamswerk? Heb je behoefte aan een dag jezelf verdiepen? Dan is een losse workshop iets voor jou! De dagen hebben verschillende thema’s. Zo heeft iedere dag een ander karakter. Ze zijn los van elkaar te volgen. En iedere workshop is anders. Kijk wat er bij jou past!

Meer informatie