Dagworkshop

Een dag om jezelf te verdiepen

Lijkt de cursus Leven in je lijf je wat maar past het op dit moment niet in je agenda? Ben je nieuwsgierig maar wil je eerst in een eenmalige workshop kennismaken met lichaamswerk? Heb je behoefte aan een dag jezelf verdiepen? Kijk dan eens naar het onderstaande aanbod van losse workshops. Dit zijn dagen om je meer met jezelf te verbinden. Om meer in je lichaam te komen. Iedere workshop heeft een ander karakter. Een ander accent. Ze zijn los van elkaar te volgen.

Thuiskomen bij jezelf! – 28 september 2019

Door de drukte van de dag raak je snel in je hoofd en uit verbinding met je lichaam. Je raakt als het ware vervreemd van je eigen lichaam. Herken je dat?

Deze dag is gericht op het hervinden van het contact met je lichaam. Een dag om te aarden, te zakken, te spelen én om tot rust te komen. Je leert de signalen van je lichaam beter waar te nemen en ernaar te handelen. Dit zorgt ervoor dat je aan het einde van de dag minder in je hoofd zit en meer aanwezig in je lichaam bent.

Dat doen we door middel van:
Dans, inquiry, bio-energetica, contactoefeningen, spelen en uitwisselen met elkaar. Zo kan je steeds dieper zakken in je lichaam.

Na deze dag heb je meer contact in je lijf, meer gronding en energie. Je word je bewuster van je grenzen én van je verlangens. Het is een dag met aandacht voor jou!

Vrouw in verbinding – 1 februari 2020

Wil jij ook meer in verbinding komen met je vrouw-zijn?

Wij hebben als vrouwen de bedding te zoeken bij elkaar. Dat zijn we soms vergeten. Want hoe doe je dat als je dat niet hebt geleerd? Jouw moeder heeft het wellicht ook niet geleerd en haar haar moeder ook niet… Hierdoor vind je het misschien makkelijker om met mannen om te gaan. Maar ben je soms ergens op zoek naar meer verbinding met vrouwen. Omdat je diep van binnen hier een verlangen naar hebt. Verlangen naar meer verbinding met andere vrouwen én met jouw eigen vrouw-zijn. Dat was ook mijn zoektocht.

Door de jaren heen heb ik verschillende (vrouwen-)workshops en trainingen gevolgd. Wat ik daarin ontdekt heb is dat onze lichamen het (nog) wel weten hoe je je kan verbinden. Hoe je elkaar kan steunen. Dat we van elkaar kunnen leren. Omdat we op elkaar lijken of omdat we zo verschillen. Dat maakt lichaamsgericht werken zo’n fijne ingang. Graag neem ik je mee in deze reis.

In deze workshop gaan we op zoek naar herkenning en erkenning van elkaar. Want wij zijn allemaal spiegels van elkaar. En kan je werkelijk alle delen van jezelf accepteren? Kan je helemaal rusten in je vrouw zijn? Op een diverse manieren gaan we dat onderzoek aan. Deze dag is gericht op het hervinden van het contact met je lichaam in het bijzijn en samen met andere vrouwen.

Hoe ziet deze dag eruit?

Deze dag werk ik met verschillende methodieken. We dansen samen. We gebruiken inquiry om te verdiepen in je geschiedenis. Bio-energetica en aanrakingen om meer in je lichaam te landen. En uitwisselingen om van elkaar te leren en om bedding geven aan elkaar. Ook geven we bedding aan elkaar op een lijfelijke manier. Zo kan je steeds dieper zakken in je lichaam en in je vrouw-zijn.


Na deze dag heb je meer contact met je lijf, meer ontspanning en zachtheid naar jezelf en de andere vrouwen. En ben je meer in contact met je eigen vrouwelijkheid.

Voor wie is deze dag geschikt?

Deze dag is geschikt voor alle vrouwen die zichzelf beter willen leren kennen. Vrouwen die meer in hun lijf willen landen. Vrouwen die willen leren van elkaar. Vrouwen die van bewegen houden en nieuwsgierig zijn naar zichzelf. Vrouwen die meer diepgang zoeken.

Praktische informatie

Locatie
Centrum Djoj
Antony Duyklaan 5-7
Rotterdam

Tijd
10.00 – 18.00 uur

Kosten
Workshop, lunch, onbeperkt koffie en thee € 80,-

Opgeven via info@praktijk-stroom.nl

Meenemen
Flesje water en kleding waarin je je makkelijk kunt bewegen.