In Bodymindfestival, een samenwerking tussen Centrum Djoj en Bodymind Opleidingen, wordt lichaamsgericht psychotherapie in woord en gebaar gepresenteerd en beleefd. Bodymind Opleidingen, opgericht in de jaren tachtig van de vorige eeuw, kent een lange en diepgewortelde traditie in het lichaamswerk. Daar kan jij 20 januari 2019 op een laagdrempelige wijze kennis mee komen maken.

De dag begint met een dynamische lezing door de 3 verschillende branches die het instituut herbergt. Traumahealing, Integrated Psychotherapy en Heart & Sexuality leggen respectievelijk de nadruk op de zogenaamde ‘felt sense’, de adem en de verbinding tussen hart en geslacht als basis voor intimiteit en vitaliteit.

In kortere en langere (mini)sessies, lezingen, workshops en vragenuurtjes is er voor iedere bezoeker wat wils. De dag zal doortrokken zijn van het plezier, de kennis/kunde en bevlogenheid die de bij Bodymind Opleidingen betrokken docenten, trainers, therapeuten, alumni en studenten in hun leven en werk tot uitdrukking brengen.

In deze tijd van ‘jezelf voorbij lopen’, is het beleven van en het leven in je lijf een prachtig geschenk dat je jezelf kan geven. En het Bodymindfestival een prachtig moment om daarmee te beginnen!

Datum: 22 maart 2020

Meer informatie volgt
Opgeven via www.Djoj.nl

Deze dag is erkend als nascholingsdag voor therapeuten. Je ontvangt een certificaat dat geldig is voor 6 uur nascholing. Te gebruiken voor je beroepsvereniging.