Cursussen

In groepsverband jezelf beter leren kennen

Leven in je lijf brengt je meer in contact met jezelf. En door contact met een ander kom je ook jezelf tegen. Dat kan confronterend zijn maar ook fijn en verbindend. De Leven in je lijf cursussen zijn geschikt voor mensen die in groepsverband zichzelf beter willen leren kennen. Op een andere manier mensen ontmoeten, elkaar werkelijk zien, samen verbinden. Door het volgen van deze activiteiten word je meer open, ontspannen en vrijer. Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan langs bij één van de gratis open avonden of workshops. Voor actuele data kijk je in de agenda.

Overzicht

Leven in je lijf

 

Er kan een moment in je leven komen dat je vastloopt, niet meer “lekker in je vel zit”, je te vaak over je grens gaat en het gevoel hebt dat je geleefd wordt. Daarnaast kan het zijn dat je op zoek bent naar meer vervulling en levensvreugde. Ook kun je vraagstukken hebben rondom het contact met anderen: je hebt een verlangen naar meer verdieping in vriendschappen en relaties. Met de cursus “Leven in je Lijf” kun je jezelf letterlijk en figuurlijk weer in beweging brengen en nieuwe stappen zetten.

Meer informatie

Beleef je lijf-festival

 

In het Festival Beleef je Lijf, een samenwerking tussen Centrum Djoj en Bodymind Opleidingen, wordt lichaamsgericht psychotherapie in woord en gebaar gepresenteerd en beleefd.
Bodymind Opleidingen, opgericht in de jaren tachtig van de vorige eeuw, kent een lange en diepgewortelde traditie in het lichaamswerk. Daar kan jij op 20 januari 2019 op een laagdrempelige wijze kennis mee komen maken.

Meer informatie

Meditaties

 

Denk je aan meditaties, dan denk je meestal aan stilzitten op een meditatiestoeltje, zonder gedachte of beweging. Bij een actieve meditatie kom je eerst in beweging, waardoor je lichaam zich kan uiten en ontladen.
Het bereiken van een verhoogde staat van bewustzijn gaat vaak hand in hand met een gevoel van innerlijke rust, plezier en tevredenheid.
Meer informatie